Styr luftvarmepumpen samtidig som du orienterer!

Orientering er en spennende og utfordrende idrett som passer for alle aldre og ferdighetsnivåer. Det går ut på å finne frem til kontrollpunkter i terrenget ved hjelp av kart og kompass, og det kreves både teknisk ferdighet og fysisk form for å gjøre det bra.

Ha rett temperatur hjemme

En viktig del av orienteringen er å ha god oversikt over terrenget og holde seg varm og tørr underveis. Å holde seg varm og er også viktig ellers i livet. Dermed er det lurt å investere i godt utstyr, som for eksempel Sensibo sky som er et smart termostat for luftvarmepumpe.

Full kontroll via Wi-Fi

Sensibo Sky er et slikt termostat som gir deg mulighet til å styre temperaturen i ditt hjem fra din mobiltelefon med Wi-Fi, uansett hvor du befinner deg. Dette er perfekt for deg som vil ha god kontroll på temperaturen hjemme, både når du ute og orienterer og når du er hjemme.

Juster etter egne ønsker

Med Sensibo Sky kan du enkelt justere temperaturen etter behov, og du kan også lage ukeplaner slik at termostaten automatisk justerer temperaturen etter dine ønsker. Dette sparer både penger og miljø, siden du slipper å ha en luftvarmepumpe som går på full guffe hele tiden.

Så hvis du vil ha god kontroll på temperaturen hjemme, samtidig som du bidrar til å spare penger og miljø, bør du definitivt vurdere å investere i Sensibo Sky. Dette smarte termostatet vil garantert gjøre hverdagen enklere for deg, både når du er ute og orienterer og når du er hjemme.

Orientering

Rebecka