Bruk datamaskinen til å lære deg om orientering

Orientering er en sport som har fått en sterk oppsving de siste årene. Det har både blitt populært gjennom ulike former for tur-orientering, og også som TV-idrett for orientering blitt mer kjent blant folk.

I denne artikkelen skal vi fortelle litt mer om hvordan du faktisk kan bruke datamaskinen din til å lære mer om hvordan du kan forbedre orienteringsevnene dine og kartforståelsen din.

Uendelige muligheter med dagens teknologi

Datamaskiner er noe de aller fleste har nå til dags. Denne brukes til alle mulige slags formål. For å kort forklare hvilke muligheter man har med en datamaskin, kan den f.eks. brukes til å streame TV-kanaler, lese nyheter eller gjennomføre en digital signatur. Særlig det sistnevnte, altså digitale signaturer, viser litt om hvor langt teknologien har kommet. Med Lime sine tjenester for digitale signaturer kan du signere ulike former av dokumenter digitalt og effektivt.

Hvordan bruke datamaskiner til å lære om orientering

Men nå går vi tilbake til orienteringen. Det finnes mange ulike måter du kan bruke datamaskinen din til å lære deg mer om orientering. Du kan for eksempel gå inn på Google Maps og kikke på et kart over hele verden. Bruk de ulike funksjonene som Street View og 3D-visning til å se mer om hvordan terrenget og kartet er utformet.

Du kan også gå på YouTube for å kikke på videoer som lærer deg mer om orientering og hvordan du håndterer et kart og kompass. Det finnes mange ulike videoer som forklarer deg kort og enkelt hvordan du kan bli bedre til å orientere. Her finnes det også mange sendinger fra VM og EM i orientering, så om du vil få en forståelse av hvor dyktig de beste orienteringsløperne er bør du også ta en titt på dette.

Oppsummering

Det finnes nesten ingen grenser for hva man kan gjøre med datamaskiner i dag. Som sagt er digitale signaturer et eksempel på hvor langt teknologien har kommet, og du har også ypperlige muligheter til å lære deg om kart og kompass på datamaskinen din! Deretter er det bare å komme seg ut i skogen og teste ferdighetene.

Orientering

Rebecka